Over CarFabrics

Welkom op de website van CarFabrics.nl

Car Fabrics is een jong bedrijf, maar wel met veel kennis  en ervaring op het gebied van isolatie- en bekledingsmaterialen. Onze kracht ligt in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding , een snelle levering en een goede service. Wij focussen ons op rest partijen (stocklots) van met name : zwart kunstleder, skai, automobiel stoffen, rubber, polyether op rol, isolatiematerialen etc. Maar wij kunnen ook reguliere producten aanbieden. Onze partijen / stocklots staan uitgeselecteerd in onze opslag, zo hebben wij overzicht en kunnen wij snel grote partijen van dezelfde kwaliteit verhandelen tegen de beste prijzen. Dit kan als kilogoed maar ook per strekkende meter.

Onze klanten

De  materialen van Car Fabrics worden gebruikt binnen de automobiel / automotive sector, revalidatietechniek, project stoffeerders maar ook voor het bekleden van o.a. auto’s, boten en cabines. Ook seriematige bekleedbedrijven en aggregaatbouwers behoren tot onze klantenkring. Daarnaast kunnen wij ook helpen bij de bewerkingen van producten, zie hiervoor het tabblad bewerkingen.

Scherpe prijzen

Wij hebben connecties met  fabrieken en leveranciers over de hele wereld en beschikken over een eigen opslagcapaciteit van 3500 vierkante meter. Daardoor kunnen wij grote partijen en stocklots tegen de scherpste prijzen inkopen. Mochten wij niet hebben wat u zoekt, onze lijntjes in deze branche zijn kort dus vraag ons dan!

Afhandeling

Bij een bestelling van een product bij ons, ontvangt u altijd een bevestiging per mail.
Prijzen zijn altijd exclusief btw.
In een PDF bestand zult u uw factuur ontvangen per mail.
Onze producten worden verpakt op de beste manier.
Met de transport kosten proberen wij zo goed mogelijk mee te denken ( per rol, of pallet etc.)

Waarom Car Fabrics kiezen:

  • Uistekende prijs / kwaliteit verhouding
  • Ruim assortiment
  • Snelle & goede service 
  • Snelle levering  

CONTACT:

Car Fabrics B.V.
Einsteinstraat 6
7601 PR – Almelo – Holland
Tel: 0031611395045
Mail: info@carfabrics.nl

© 2024 Carfabrics B.V. - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Brosis.nl webhosting en design Site to Edit CMS